Dizajniran za Fashion Maloprodaje

Rešenje za vaš modni posao - u oblaku

Naše sveobuhvatno softversko rešenje LS NAV Fashion za modne Maloprodaje će Vam pomoći, da upravljate svojim modnim poslom - od kase do zaliha, uključujući i finansije. Na ovaj način možete da se fokusirate na ono što radite najbolje: prodaju. Hajde da se mi brinemo o svemu  ostalom.
LS NAV Fashion na osnovi Microsoft Dynamics NAV je softversko rešenje cloud-based prilagođen potrebama Fashion Maloprodaja.
Implementacija je brza i logična za rad, ona sadrži sve osnovne funkcije, koje su Vam potrebne da pokrenete Fashion kompaniju - pravo iz kutije.

Dizajniran za Fashion Maloprodaje

Dizajnirano je oslanjajući se na povratne informacije od trgovaca mode, LS NAV Fashion sadrži sve osnovne funkcionalnosti koje su Vam potrebne kao prodavcu tekstila i drugih modnih artikala, bez zbunjujućih dodataka.

Distribuirate u realnom vremenu preko vaše kompanije

Sa našim softverskim rešenjem u cloud-u moći ćete da garantujete, da je vitalnog značaja pristup poslovnim informacijama u Vašoj kompaniji, koje su uvek tačne i ažurirane.

Sve-u-jednom rešenju

Upravljajte celom svojom kompanijom - od finansija, do zaliha, prodaja na kasama - sa LS NAV Fashion rešenjem.

Zaštitite Vaše podatke u cloud-u

Kada pokrenete LS NAV Fashion, vaši podaci će automatski biti sačuvani kao rezervne kopije u cloud-u. To znači da, šta god se desi hardveru,  uvek se možete osloniti na cloud bezbedno skladištenje svih važnih poslovnih podataka. Cloud Vam omogućava, da pristupite informacijama bezbedno svaki put kad to želite, gde god da ste: sistem se stalno sinhronizuje sa cloud-om, tako da Vaši poslovni saradniki mogu da pristupe podacima koji se nalaze u cloud-u sa poverenjem, da je informacija tačna i pouzdana.

Pratite učinak kompanije u funkcionalnom centru za uloge

Centar za uloge Vam pruža jasan pregled svih ključnih operacija Vašeg poslovanja, od back office do prodavnice. Pogledajte svoje najprodavanije artikle, uporedite prodaju, prodaju na kasi i upravljajte svojim kupcima i dobavljačima - sve u jednom.

Snažan ciklus upravljanja

LS NAV Fashion pojednostavljuje maloprodajne dnevne rutine tako da je upravljanje zalihama i cenama lakše i brže. Upravljanje dobavljačima, praćenje nivoa zaliha i provera kako se Vaši proizvodi prodavaju iz dana u dan. Upravljajte sezonama, veličinama, bojama i efikasno planirajte dopunjavanje zalihe. Postavljajte nove popuste, akcije i cene; sve promene će automatski biti poslate na kase, a ažuriranje u cloud-u u realnom vremenu. Jednostavni alati za izveštavanje će vam pomoći do ključnih podataka iz vašeg poslovanja.Tako informisani donesete odluke za budućnost Vaše kompanije.

Osnaži svoje osoblje sa naše Dynamics kase

Naše svestrane kase Vam omogućavaju, da upravljate svim mestima prodaje jednostavno i brzo. LS NAV Fashion kasa je povezana sa cloud-om tako da možete biti sigurni, da su podaci na kasi od informacija o zalihama, cenama, do popusta uvek tačni. Promenite izgled na kasi koji najbolje odgovara Vašim potrebama - na primer, da je prilagođavanje sa logom vaše kompanije, bojom ekrana i dugmadi, novim funkcionalnostima...

Brza instalacija, logično za korišćenje, sa snažnim mogućnostima

Instalirajte LS NAV Fashion, postavite svoje proizvode i u roku od nekoliko dana ste spremni za početak prodaje. Vreme obuka osoblja su svedena na minimum sa našim easy-to-use intuitivnim softverskim rešenjem. LS NAV Fashion je logičan, ali moćan alat, pa će rasti sa Vama. Nova kasa i prodavnice mogu se dodati u uređenju kako se ukaže potreba, na primer tokom špica, ili kako Vaš posao raste.

Tipovi Maloprodaja koje podržava naše rešenje LS NAV

 • Obuća, Odeća & Fashion
 • Duty free i turističke trgovine (Suveniri)
 • Apoteke
 • Tehničke trgovine
 • Trgovine sa elektronikom i telefonijom
 • Marketi
 • Nameštaj i kućni tekstil
 • Trgovine sa mešovitom tehničkom robom
 • Trgovine sa građevisnkim materijalom
 • Pet Shop- trgovine za male životinje
 • Trgovine za poljoprivrednike
 • Trgovine sa auto delovima
 • Trgovine sa opremom za sport i odmor
 • Trgovine sa dečjom opremom
 • Knjižare i papirnice
 • Bela tehnika

Iskustva i podrška u široj regiji

Naša kompanija radi na širem tržištu regije. Prisutni smo u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, BIH i svoje stranke imamo i u Crnoj Gori. Kot svake stranke napravimo implemetaciju i uspostavimo podršku u odnosu na potrebu stranke. Naša briga su i zakonske izmene, tako da stranka može računati na punu podršku.

Ako imate svoju infrastrukturu je programsko rešenje LS NAV Fashion moguće instalirati i na vaš server.

Za dodatna pitanja pišite nam na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Copyright 2014 - Krajnik RS d.o.o.

Prijava ili Registracija

Pristup

321

Registracija

User Registration