LS NAV Maloprodaja

LS Nav je zasnovan na Microsoft Dynamics NAV rešenju, pokriva Blagajničko Mesto (POS) do funkcionalnosti glavne upravne lokacije i lokacije odakle se upravlja prodavnicom. Ovo rešenje je pogodno za različiti niz vertikalnih industrija, poput, modne, elektronske, prehrambene, industrije nameštaja, specijalne industrije, i još mnogo toga. Trajna poboljšanja za kupca u okviru LS Nav, donosi više prednosti u maloprodaji i poboljšane funkcionalnosti. Pošto je LS Nav zasnovan na Microsoft Dynamic NAV platformi, BLM, glavna upravna lokacija i lokacija upravljanja prodavnice koriste istu aplikaciju. Ovakvo funkcionisanje omogućava lako praćenje pojedinačnih transakcija sa Blagajničkog Mesta, sve do glavne knjige, što pospešuje vrednost Vašeg poslovanja. Ujedno, korisnici imaju pristup i drugim segmentima Microsoft Dynamic NAV aplikacije, kao što su finansije, prodaja i marketing, skladištenje i servis.

LS Nav nudi moćan mehanizam cena i prodaje

LS NAV u ponudi ima nekoliko alatki za efikasniju prodaju i upravljanje cena. Mehanizam cena u LS NAV je zasnovan na strukturi cena iz Microsoft Dynamics NAV. Artikli mogu imati više različitih cena koje važe u različitim uslovima, po datumu, po načinu plaćanja, u određenom vremenskom intervalu i sl. Prodavnice, kupci, ili svi zajedno, mogu imati različite grupe cena za iste proizvode, a ovo su samo neke od dostupnih mogućnosti.

Upravljanje članovima: Lojalnost, Ponude i Kuponi

Funkcionalnost upravljanja članova sadrži Lojalnost, Ponude i Kupone. Olakšava preduzeću da sakupi informacije o klijentima i podatke o prodaji. Kupci na taj način mogu imati koristi od prethodnih kupovina, kao što je, na primer, sistem klubova. Ako kupci imaju koristi od pristupanja u, dobro definisane klubove, maloprodaje koje nude upravljanje članovima će sakupiti podatke o ponašanju kupca i interesima prilikom kupovine, ciljajući kupca na najefektivniji način.

Popunjavanje zaliha

LS Maloprodaja uključuje funkcionalnost aranžiranje robe i popunjavanje zaliha, kako bi podržala poslovođe maloprodaja u efikasnom vođenju posla. Veličina, boja i stil podataka (gde je to moguće) na pojedinim artiklima, grupama proizvoda ili kategorijama, se koristi za kreiranje profila zalihe. Ovo se kombinuje u jednostavnu matricu sa prodavnicom, grupom prodavnica i vrstama profila prodavnica, kako bi izračunali optimalnu popunjenost zaliha..

Brz učinak i visok nivo povrata ulaganja

Funkcionalnost plana namene je vrlo moćan alat za pripremu sezone, planiranje nabavke i distribucije maloprodajnih artikala.
Pruža podršku kupcima u:

 • Planirenje procesa kupovine
 • Raspodela planirane količine
 • Distribucija prodavnicama i kupcima
 • Planiranje količina zaliha

Koriste se dve različite metode za dodelu. Prva je distribucija, koja je "od vrha na dole" metoda, gde se odlučuje o ukupnoj količini i izrčunava se za svaku prodavnicu odvojeno. Druga metoda je definisana, gde korisnik definiše obrazac količine za svaku grupu distribucije, na primer, kombinacija veličina i boja. Sa takvim planom namene može se kreirati porudžbina, prenos, prodajni nalozi, a sve u skladu sa planom. Istovar / utovar kod kupca podržava isti korisnički interfejs i proces, kao i plan namene.

Posebne porudžbine: Prilagodite Vaše proizvode

Sa funkcijama za posebne porudžine, kupci mogu poručiti prilagođene artikle, na osnovu svojih potreba i zahteva, kao što je nameštaj sa različitim materijalima za prekrivanje, tekstilnu odeću, računare, elektroniku, naočare sa dioptrijom na recept, i mnoge druge. Posebne porudžbine nisu ograničene samo na artikle koji treba da budu prilagođeni, već se može primeniti na sve artikle koji postoje u ponudi.

Blagajničko Mesto (POS)

Brza i bez greške obrada sa mrežnim prednostima u svakom trenutku.

Blagajničko mesto može biti korišćeno sa klasičnim mišem i tastaturom, ali, i sa ekranom osetljivim na dodir, nudi karakteristike koje čine da prodaja bude laka za podešavanje, upravljanje i proces u bilo kojoj maloprodaji. BLM postavlja nove standarde u pogledu brzine, jednostavnosti korišćenja kao i realizacije bez grešaka za maloprodaje. Brza, pouzdana i jako moćna BLM aplikacija sa grafičkim prikazom za korisnike, radi bez pristupa internetu, u offline modu, ali, uz online pristup ima mnogo više koristi u svakom trenutku.
 

Upravljanje u prodavnici (InStore)

LS Nav uključuje moćne, back office funkcionalnosti kako u prodavnici tako i u sedištu preduzeća. Upravniku prodavnice daje potpunu kontrolu nad aktivnostima u okviru prodavnice i u upravljanju replikacijom podataka između POS terminala, administracije i sedišta preduzeća. Funkcionalnost upravljanja u prodavnici (InStore) je takođe replicirana na glavnu upravnu lokaciju, dozvoljavajući da se odluke izvršavaju bez odlaganja.

Više o LS NAV

Smanjite troškove i uštedite vreme

Sa LS Nav možete raditi samo na jednom potpuno integrisanom i kompletnom platformom, uštediti na softveru i troškovima administracije kao i da eliminišete probleme suočavanja sa više različitih IT sistema.
Zauzvrat hoćete:

 • Eliminisati vreme provedeno na usklađivanju podataka iz različitih izvora
 • Eliminisati nedoslednost koja dovodi do nepouzdanih finansijskih podataka
 • Eliminisati gubitak prodaje zbog izlaza zalihe i pogrešnih cena

Štitite i unapređujte svoje margine

LS NAV će vam dati bolju kontrolu i pregled svih operacija kroz više modula, koji će vam pomoći da:

 • Optimizujte osoblje i kvalitet usluge
 • Smanjite vrednosti lagera
 • Smanjite gubitak
 • Analizirajte učinak svoji dobavljača
 • Ostvarite vaše ciljeve profita

Povećajte mogućnost prodaje i zadržavanje klijenata

LS NAV  pomaže i podržava vaše prodajne i marketinške strategije usmerene na privlačenje novih klijenata i podstiče vaše postojeće klijente kroz:

 • razne unakrsne prodaje
 • prilagođene lojalnosti i članstvo programa
 • nudeći personalizovane dogovore i promocije
 • upravljanje poklon karticama i fizičke i elektronske kupone

Optimizujte zalihu  i obnavljanje

Upravljajući svojom zalihom na optimalan način, LS NAV može da vam pomogne:

 • sloboditi se obrtnog kapitala
 • niži nivoi zaliha za do 35%
 • smanjite opterećenje kroz automatizaciju: popunjavanje može biti automatski ili ručno urađeno
 • doživite brži povratak ulaganja
Copyright 2014 - Krajnik RS d.o.o.

Prijava ili Registracija

Pristup

321

Registracija

User Registration