LS NAV za tehničke trgovine

Programsko rešenje za upravljanje tehničkih trgovina

Sa povećanjem konkurencije iz velikih trgovinskih lanaca i velikih online prodavnica i zbog prirode tehnološke opreme i uređaja koji postaju zastareli jako brzo, korisnik tehničke trgovine je jedan od najizazovnijih sektora u maloprodaji. Kako nove tehnologije postaju uobičajena pojava i menjaju se velikom brzinom, tehničke prodavnice moraju brzo reagovati na promenu potreba potrošača i pažljivo upravljati nivoom zaliha kako bi se izbeglo gomilanje  zaliha, koje mogu brzo postati zastarele.

Bilo da ste u potrazi za samostalnim sistemom za kasu ili all-in-one softverom, koji će da Vam pomogne da upravljate Vašom prodavnicom tehnike, LS Retail NAV (LS NAV) ima savršeno rešenje za Vas.

Kase i pregledi

Povećajte zadovoljstvo kupaca sa našim  posebnim upravljanjem naručivanja

Vaše osoblje može naručiti proizvode koji nisu u prodavnici direktno sa kase; artikli će biti poslati na Vašu lokaciju iz skladišta ili direktno od proizvođača. Takođe možete kreirati posebne naloge jednostavno i brzo prema  željama Vaših kupaca.

Brzo pretraživanje i provera preko mobilnog telefona

Mobilna provera i provera zaliha koristi da Vaši prodavci budu efikasniji, fleksibilniji i profitabilniji. Vaše osoblje može lako koristiti stacionarne i mobilne POS uređaje za traženje tehničkih i drugih informacija o proizvodima, nudeći svojim klijentima personalizovanu, kvalitetnu uslugu koju traže.

Nemate na računu uslove garancije?

Poboljšanje upravljanja zalihama omogućava Vašem osoblju praćenje serijskih brojeva tehničke robe. Praćenje po serijskom broju takođe poboljšava korisnički servis pojednostavljujući povrat robe i traženje garancije. Proizvodi se takođe mogu pratiti korišćenjem bar kodova, opštih opisa proizvoda ili alternativnim opisnim identifikatorima.

skener

 

Efikasno upravljanje zalihama

LS NAV moćno upravljanje zalihama omogućava prodavcima, da prate u svom skladištu zalihe u realnomn vremenu i pruži analizu podataka prodaje, što će im pomoći, da budu više informisani kod naručivanja zaliha. Prediktivne analitičke alatke, koje pomažu, da kupite preciznije, mogu da povećaju prodaju i profit.

 

Aplikacija za marketing i Loyalty

Brz i jednostavan pristup istoriji kupaca omogućava da pruži personalizovanu uslugu i sadržajne preporuke za povećanje mogućnosti  veće prodaje i unakrsne prodaje. U isto vreme, rešenja za mobilnu lojalnost LS Omni može pomoći da ciljate korisnicima sa prilagođenim ponudama i promocijama i dostaviti lično i veoma angažovano mobilno iskustvo direktno na njihovim vrhovima prstiju.

zaliha

Šta LS NAV može da uradi za Vašu prodavnicu?

Dobitak efikasnosti

Ubrzava Vaše operativno donošenje odluka od upravljanja  back office-a i  kase sa jednim organizacionim sistemom. 

Postajete agilniji

Reagujete brzo na promene na tržištu sa našim fleksibilnim i visoko integrisanim poslovnim rešenjem.

Povećavate Vaš povraćaj investicija

Povraćaj preko implementacije i operativnih troškova je oko 30% veći sa LS Retail nego sa drugim platformama.

Unapredite svoje finansijske procese

Uštedite vreme i novac smanjenjem procesa kraja meseca od jedne nedelje do jednog dana.

Preuzmite kontrolu nad svojim inventarom

Poboljšajte svoje upravljanje prodavnicom i smanjite troškove lagera u svojim prodavnicama i skladištima.

Da vas kupci koji se vraćaju čine srećnim

Budite sigurni da su informacije koje dajete svojim klijentima  uvek tačne zahvaljujući našem centralizovanom sistemu za  naručivanje  i upravljanje zalihama.

Vaš posao sa tehnikom će napredovati sa LS NAV

Prodajte više i prodajte povezane artikle

Nabavite moćne alate da pomognete svojim ljudima da povećaju prodaju ili kupe još povezane artikle, lako i brzo, direktno iz kase.

Kontrola glavne kancelarije

Imajte jasan uvid u celo poslovanja direktno iz centrale, donosite odluke centralno i distribuirajte ih odmah po radnjama.

Pouzdano upravljanje zalihom

Nadgledajte  prodaju  i nivo zaliha , informacije u realnom vremenu, i brzo reagujte na  kretanje zaliha i potražnju proizvoda kako bi ste povećali svoje marže.

Kretanje proizvoda

Pratite kretanje proizvoda između lokacija i pod-lokacija u istoj prodavnici. Brz pregled dostupne, prodate, primljene,naručene ili količine u tranzitu za svaki artikal na svim Vašim prodajnim lokacijama.

Kompletno rešenje za maloprodaju POS + ERP

LS NAV je potpuno integrisano poslovno rešenje za potrebe maloprodaja koje vam nudi kompletan pregled vašeg posla od prodajnog mesta do magacina i kancelarije.

all in one

Tipovi Maloprodaja koje podržava naše rešenje LS NAV

 • Obuća, Odeća & Fashion
 • Duty free i turističke trgovine (Suveniri)
 • Apoteke
 • Tehničke trgovine
 • Trgovine sa elektronikom i telefonijom
 • Marketi
 • Nameštaj i kućni tekstil
 • Trgovine sa mešovitom tehničkom robom
 • Trgovine sa građevisnkim materijalom
 • Pet Shop- trgovine za male životinje
 • Trgovine za poljoprivrednike
 • Trgovine sa auto delovima
 • Trgovine sa opremom za sport i odmor
 • Trgovine sa dečjom opremom
 • Knjižare i papirnice
 • Bela tehnika
 • referenceVioleta
Copyright 2014 - Krajnik RS d.o.o.

Prijava ili Registracija

Pristup

321

Registracija

User Registration